Containerboxen en accessoires

Box types,accessoires, aanhangwagen met huif en mobiele keukenblokken.

 

 

10ft Containerboxen  8m2 vloer oppervlakte (opslag 17m3)

20ft Containerboxen  17m2 vloer oppervlakte (opslag 33m3)

Containerboxen kunnen op verzoek en tegen meerprijs worden uitgerust met verlichting, verwarming, stroompunt, stellingen of een oprijplaat. Al onze containerboxen zijn standaard voorzien van een degelijke slotbalk en/of lockbox en tevens uitgerust met een houten vloer, uniek eigen veiligheidslot en twee ruime openslaande deuren. Containerboxen staan op ons buitenterrein en zijn wind en waterdicht en goed geventileerd.

Alle binnenboxen hebben een loopdeur of een roldeur afhankelijk van de afmetingen van de box met een uniek eigen slot, een sensor lichtpunt, betonvloer en zijn vorstvrij. Boxen kunnen tevens worden voorzien van stellingen. Ook zijn er handige transport middelen aanwezig om de box te laden en te lossen. Deze zijn vrij te gebruiken.

Andere te huren hulpmiddelen:

Er is een aanhangwagen met huif te huur per dagdeel of langer, deze aanhanger is ruim en hoog dus uw meubels kunnen gemakkelijk en droog door u worden gebracht en gehaald van en naar de opslag-box.

Bij verbouw van uw keuken hebben wij luxe mobiele keuken-blokken te huur voorzien van inductie kookplaat,boiler,combi-oven,kranen en alle toe-afvoeren. Deze keukens zijn overal tijdelijk gemakkelijk te plaatsen zodat uw huishouden normaal kan doorgaan tijdens de verbouwing. Deze keukens zijn ook beschikbaar voor klus en aannemersbedrijven en kunnen dan van toegevoegde waarde zijn bij een verbouwingsopdracht. Deze mobiele keukens zijn per week te huur.